Tačiau per tą patį laikotarpį Ukrainos kariuomenė smogė trims vietovėms, kur buvo sutelkta Rusijos karių ir dislokuota priešlėktuvinės gynybos sistema „S-300“. Negana to, ukrainiečiai atrėmė rusų atakas netoli Hrianykivkos ir Senkivkos (Charkivo sritis), Stelmachivkos, Krasnopolivkos ir Kreminos (Luhansko sritis) bei Vyjimkos, Fiodorivkos, Dubovo-Vasylivkos, Rozdolivkos, Paraskojivkos, Berchivkos, Bachmuto, Ivanivo, Vodianės, Marinkos, Peremohos, Novomychailivkos ir Vuhledaro (Donecko sritis).

Kaip nurodoma štabo ataskaitoje, per pastarąją parą Kupjansko ir Lymano kryptimis okupantai apšaudė daugiau nei 15 gyvenviečių. Tuo metu Bachmuto kryptimi nuo priešo ugnies nukentėjo per 20 gyvenviečių, Avdijivkos ir Šachtarsko kryptimis – taip pat beveik 20, Zaporižios kryptimi – 25, o Chersono kryptimi apšaudytos dar daugiau nei 25 gyvenvietės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)