Naujienų portalas „My London“ sudarė visą sąrašą pasiteisinimų, kuriuos teko išgirsti policijos pareigūnams.

Šiai dienai Londone užfiksuota daugiau nei 3 000 mirčių nuo koronaviruso, tačiau miesto gyventojams tokia statistika nei motais.

Labiausiai kurioziški pasiteisinimai policijos pareigūnams.

1. Šeima nuvažiavo 500 mylių arba daugiau kaip 800 kilometrų iš Londono į Lake District parką. Policijos pareigūnams juos sustabdžius ir pasiteiravus, kokiu tikslu jie važiuoja į lankytiną vietą, šeima atšovė, kad jie tiesiog norėjo pasivaikščioti. Pasak pareigūnų, šeimos nariai jiems tvirtino galvoję, kad užteks mūvėti kaukę ir pirštines tam, kad jie liktų saugūs ir galėtų visur vaikščioti.

2. Vyras važiavo beveik 200 mylių arba daugiau nei 300 kilometrų naktį vien tam, kad, esą, galėtų ramiai pažvejoti.

3. Croydono parke policijos pareigūnai sučiupo du nuogus asmenis, kurie užsiiminėjo seksu. Jie jokio išskirtinio pasiteisinimo neturėjo, tikėtina, pareigūnams užteko tik pamatyto vaizdo.

4. Edgeware parke policijos pareigūnai aptiko net iki 30 asmenų grupę, kurie žaidė kriketą. Pastebėję pareigūnus, visi žaidėjai skubiai išsilakstė.

5. Ilgąjį Velykų savaitgalį policijos pareigūnai sučiupo šeimą, kuri iš Chiswick važiavo į Surrey. Pareigūnams sustabdžius automobilį, šeima bandė išsisukinėti lengvu flirtu, sakydami, kad pareigūnas elgiasi „šelmiškai“.

6. Newhame policijos pareigūnai ramino įsisiautėjusį 25 žmonių vakarėlį. Rytų Londone grupė jaunų žmonių šventė 18-mečio bičiulio gimtadienį.

7. Pora Croydone sumanė pažaisti badmintoną ir išsikepti pietus ant nešiojamo griliaus. Pareigūnai tvirtina, esą tokių šeimų Croydono parke sugauta net kelios. Visos jos teigė, kad nemato nieko blogo, juk gryname ore būti nėra draudžiama!

8. Šiaurės Londone pareigūnai vaikė net 100 žmonių grupę. Dalis jų buvo susirinkę piknikui parke, kiti – didelėmis grupėmis susitiko su draugais. Priėjus policijos pareigūnams, visi jie tvirtino, kad nežinojo, jog negalima susitikti su draugais.

9. Du kartus per kelias dienas pareigūnams įkliuvo ir automobilių plovykla. Tokios įstaigos privalo būti uždarytis iki kol vyriausybė paskelbs, kad jos gali pradėti darbus. Plovyklos darbuotojai tvirtino, kad sulaukia klientų, todėl ir dirbo.

10. Mėgavimasis saulės voniomis. Pilni parkai ant žolės nugulusių gyventojų priėjus policijos pareigūnams nei nesiruošė išsiskirstyti. Ir, nors žino, kad būti viešose vietose yra draudžiama – šios taisyklės jie nepaiso. Londone kaitina saulė, todėl dešimtys tūkstančių žmonių džiaugiasi galimybe gulėti ir gaudyti šilumą.