Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame atskleidžiamas apgailėtinas R. Kadyrovo karių elgesys okupuotame Mariupolyje.

Minutės trukmės vaizdo įraše matyti, kaip simboliu „V“ (juo žymima čečėnų karinė technika) paženklintas tankas paleidžia šūvį.

Apšaudęs, kaip teigiama aprašyme, gyvenamąjį namą, tankas ima važiuoti atbulas. Panašu, kad tankisto įgūdžiai nėra patys geriausi, nes pavojingai manevruojančios šarvuotos mašinos išsigąsta ją filmavęs karys. Jis traukiasi į šoną, telefono kamera užfiksuota daugiabučio namo laiptinės fragmentus, paleidžia keiksmažodžių tiradą.

Apsisukęs tankas važiuoja atbulas, sutraiško kieme stovėjusį automobilį, jį pervažiuoja. Jis taip pat suniokojo šalia buvusius lauko suoliukus bei stalą.

Galiausiai tankas taranuoja kieme augusį medį, jis susvyruoja, bet nenuvirsta. Nuo smūgio į medį nuo tanko atsikabina ir nukrenta „V“ simboliu pažymėta metalinė talpa.

Visos šios atrakcijos metu girdisi filmavusio čečėno kvatojimasis. Panašu, kad vaizdai, kaip karine technika traiškomas automobilis ir niokojamas daugiabučio kiemas šiam kariškiui sukėlė daug teigiamų emocijų.

Vaizdo įraše girdėti necenzūriniai slaviški žodžiai, todėl jo nerekomenduojama žiūrėti 18 metų nesulaukusiems asmenims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)