Kaip pareiškė J. Assange'as, tai pirmas H. Nasrallah interviu Vakaruose nuo 2006 metų. Su „Hezbollah“ lyderiu buvo bendraujama vaizdo konferencijos pagalba. Per laidą buvo paaiškinta, kad H. Nasrallah yra slaptoje vietoje Libane.

Interviu sukarintos organizacijos lyderis patvirtino informaciją, kad „Hezbollah“ ragino Sirijos opoziciją pradėti derybas su Basharo al Assado režimu, tačiau ji atsisakė. H. Nasrallah pareiškė, kad „Hezbollah“, kovojanti už islamo valstybės sukūrimą Libane pagal Irano pavyzdį, palaikė visas „arabų pavasario“ revoliucijas, išskyrus Sirijos. Tai jis aiškino tuo, kad B. al Assado režimas visada palaikė Libano opoziciją ir nebendradarbiavo su Amerika ar Izraeliu.

Kaip anksčiau savo „Twitter“ paskyroje rašė „Russia Today“ vyriausia redaktorė Margarita Simonyan, J. Assange'as pats nusprendė, kas bus pirmasis jo laidos svečias. „Nenustebsiu, jeigu po pirmosios laidos jėgos šalininkai užsimanys uždaryti ne tik Assange'ą, bet ir mus“, - pridūrė M. Simonyan.

Kaip pranešama „Russia Today“ tinklalapyje, per pusę valandos trukusią transliaciją, laidos pavadinimas „The World Tomorrow“, Hasan Nasrallah, „Hezbollah“ ir #Expect Assange („Laukite Assange'o“) socialiniame tinkle „Twitter“ pateko tarp populiariausiųjų.
Visą J. Assange'o ir H. Nasrallah pokalbio vertimą galima rasti InoSMI tinklalapyje.

Antradienį per Rusijos televizijos stotį startuoja "Wikileaks" įkūrėjo Juliano Assange'o pokalbių laida "Pasauli rytoj" ("The World Tomorrow"), skelbia CNN.

J. Assange'as ir RT - tarptautinis palydovinis naujienų kanalas anglų kalba - prieš laidą neatskleidė laidos svečių sąrašo, tačiau užsiminė, kad pirmasis interviu bus kontroversiškas.

J. Assange'as laidą ves per palydovinę sistemą iš Didžiosios Britanijos, kur jam yra skirtas namų areštas.

"Tiek laiko praleidžiant namuose malonu kartais sutikti lankytoją ir daugiau sužinoti apie pasaulį", - teigė J. Assange'as.

Savaitinė laida suburs "kontroversiškus viso politinio spektro balsus". J. Assange'as pareiškė norįs išžvalgyti "ateities galimybes" ir kalbėtis su tais, kurie kurs šią ateitį.

J. Assange'as priešinasi išdavimui Švedijai, kur yra kaltinamas nesaugiais lytiniais santykiais su dviem švedėmis be jų sutikimo. Jo aplinka baiminasi, kad 40-metis australas iš Švedijos bus toliau perduotas JAV. J. Assange'as užsitraukė Vašingtono pyktį, kai paskelbė slaptą amerikiečių diplomatų susirašinėjimo medžiagą.