AFP skelbia, kad vienas žmogus žuvo, dar keli sužeisti.

Skelbiama, kad vienoje gamykloje Prancūzijoje žmogui nukirsta galva.

Vietos žiniasklaida skelbia, kad įtariamasis žudikas su savimi turėjo, kaip įtariama, islamistų vėliavą.

Incidentas įvyko netoliese Grenoblio.

Skelbiama, kad per išpuolį buvo sužeista ir daugiau žmonių. Apie jų būklę tikslios informacijos kol kas nėra. Skelbiama ir apie nelaimės vietoje girdimus sprogimus.

Įtariamasis užpuolikas pateko į gamyklą ir detonavo kelis nedidelius sprogmenis, skelbia šaltinis. Prie gamyklos rastas žmogaus kūnas be galvos, patvirtino kitas šaltinis.



Tikslus aukų skaičius kol kas nežinomas.

Šiurpios detalės

Užpuolikas su islamistine vėliava penktadienį pramoninių dujų įmonėje rytinėje Prancūzijoje nužudė vieną žmogų ir dar kelis sužeidė, pranešė šaltiniai teisėsaugoje.

Įtariamas užpuolikas įžengė į įmonę „Air Products“ ir susprogdino kelis sprogstamuosius užtaisus, sakė šaltinis. Lavonas su nukirsta galva buvo rastas šalia įmonės, nurodė kitas šaltinis.

„Kaip rodo preliminarios tyrimo išvados, vienas ar keli asmenys įvažiavo į įmonę automobiliu. Tuomet driokstelėjo sprogimas“, – sakė vienas šaltinių.

„Netoli gamyklos buvo rastas žmogaus kūnas nupjautas galva, bet kol kas nežinome, ar kūnas buvo atvežtas į tą vietą, ar ne“, – nurodė šaltinis, pridūręs, kad „įvykio vietoje rasta vėliava su arabiškais rašmenimis“, kuri, kaip paaiškėjo, yra džihadistų judėjimo „Islamo valstybė“ vėliava.

Beveik prieš pusę metų Paryžių sukrėtė teroristiniai išpuoliai, per kurios žuvo 17 žmonių. Viskas prasidėjo nuo šaudynių satyrinio žurnalo „Charlie Hebdo“ redakcijoje.

Prancūzijos vidaus reikalų ministras teigia nedelsiant vyksiantis į incidento vietą, skelbia jo atstovai spaudai.