„Jis nuvyko į ligoninę apie 6 val. ryto (5 val. GMT laiku), ir operacija buvo atlikta iškart šį rytą“, – sakė jis žurnalistams.

„Jis grįžo į Dauning Strytą netrukus po 10 valandos“. Atstovas sakė, kad numatyta procedūra buvo atlikta Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos valstybinėje ligoninėje taikant bendrąją nejautrą.

B. Johnsonas ilsėjosi, o jo grįžimas į darbą priklausys nuo jo sveikatos, tačiau antradienį jis planuoja pirmininkauti vyresniųjų ministrų kabineto posėdyje.

Premjeras, kuriam sekmadienį sukako 58 metai, pastarąją savaitę kelis kartus pasirodė šniurkščiodamas, lyg būtų peršalęs. 2020 m. balandžio mėnesį jis keletą dienų praleido ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje užsikrėtęs COVID.

Vėliau duodamas interviu jis sakė, kad Dauning Stryto pareigūnai turi nenumatytų atvejų planą, jei jis kartais numirtų. Jam nesant, jį pavadavo tuometis užsienio reikalų sekretorius Dominicas Raabas.

Dabar jis yra teisingumo sekretorius ir ministro pirmininko pavaduotojas, jis ir ministrų kabineto sekretorius iš anksto žinojo apie pirmadienio procedūrą, sakė atstovas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją