„Jis padarė nepaprastai nemandagią pastabą apie mano žmoną“, – sakė E. Macronas spaudos konferencijoje, paprašytas reaguoti į Brazilijos vyriausybės pareiškimą.

„Ką aš galiu pasakyti? Tai – liūdna. Pirmiausia tai liūdna dėl jo ir dėl brazilų“, – pridūrė Prancūzijos vadovas.

Sekmadienį vienas J. Bolsonaro šalininkas paskelbė žinutę socialiniame tinkle „Facebook“, kur pasišaipė iš Brigitte Macron išvaizdos ir palygino ją su Brazilijos pirmąja ponia Michelle Bolsonaro.

„Dabar jūs suprantate, kodėl Macronas persekioja Bolsonaro?“, – parašė jis prie nuotraukos, kurioje įamžinta 65 metų Brigitte Macron, 28 metais vyresnė už Brazilijos vadovo sutuoktinę.

„Nežeminkite to vyruko, cha-cha“, – pridūrė J. Bolsonaro oficiali paskyra feisbuke.


„Aš manau, kad Brazilijos moterims turbūt gėda skaityti tokius prezidento žodžius, – pasakė E. Macronas. – Aš manau, kad brazilams, kurie yra puikūs žmonės, turbūt gėda matyti tokį elgesį...“

„Iš draugystės ir pagarbos brazilams tikiuosi, kad labai greitai jie turės prezidentą, kuris sugebės tinkamai eiti pareigas“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)