Tačiau ketvirtadienį tokių nuotraukų su karine technika ant Kremliui svarbių pastatų stogų viešinta ir daugiau, todėl tai dar labiau patvirtina, kad ir šiandienos fotografija nėra klastotė.

Ant pastatų Maskvos centre montuojama karinė įranga. Ketvirtadienį Rusijos „Telegram“ kanalais buvo platinamos nuotraukos, kuriose matyti, kaip ant dviejų administracinių pastatų montuojami zenitiniai raketų ir patrankų kompleksai „Pancir-S1“. Vieną tokią nuotrauką paviešino OSINT (atvirųjų šaltinių žvalgybos informacijos) analitikas Michaelas Horowitzas. Jis tvirtina, kad zenitinis raketų kompleksas „Pancir“ jau stovi ant Rusijos gynybos ministerijos pastato stogo. Nuotraukoje – pagrindinis Gynybos ministerijos pastatas prie Frunzenskajos krantinės. Kita nuotrauka buvo nufotografuota netoli „Tagankos“ metro stoties. Apie tai Delfi jau rašė penktadienį,

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)