2009 ir 2010 metų vasaromis jis dirbo čia po vieną mėnesį, sakė Europos Sąjungos parlamentas, neatskleisdamas vyro tapatybės.

Tačiau šaltiniai tvirtina, kad tai gali būti Najimas Laachraoui, vienas iš oro uosto sprogdintojų, skelbia bbc.com.

Belgijos ministras pirmininkas gynė savo šalies politiką kovojant su terorizmo grėsmėmis ir tvirtino, kad Belgija nėra „nevykusi valstybė“.

Charlesas Michelis sakė, kad visi valdžios atstovai turi prisiimti dalį kaltės dėl nesėkmių prieš ir po kovo 22 dienos išpuolius.

Per „Islamo valstybės“ atakas viename Briuselio oro uoste ir metro stotyje žuvo 32 žmonės.

N. Laachraoui, kuris jau buvo ieškomas po lapkričio mėnesį surengtų Paryžiaus atakų, įvardijamas kaip iš vienas iš dviejų sprogdintojų, smogusių Zaventemo oro uostui.

ES parlamentas tvirtina, kad valymo paslaugų įmonė tuo metu pateikė dokumentus, jog samdomas asmuo nėra turėjęs reikalų su teisėsauga.

Tuo tarpu BBC korespondentas Briuselyje Jamesas Reynoldsas praneša, kad Belgijos sostinės oro uostas ir metro stotis pamažu atnaujina darbą.

DELFI primena, kad kovo 22 d. Belgiją sukrėtė keli teroro aktai: sprogimai griaudėjo Briuselio oro uoste ir metro stotyje visai šalia ES institucijų. Per išpuolius žuvo mažiausiai 31 žmogus, dar apie 250 sužeista. Atsakomybę už kruvinas atakas prisiėmė teroristinė grupuotė „Islamo valstybė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)