I. R. James žengė savo mirusio senelio P. Raymondo, kuris sukūrė Anglijoje erotinių žurnalų rinką, pėdomis. Dabar ji dirba žurnalo „Fault“ redaktore, kurį leidinys „The Daily Mail“ vadina abejotinu. Na ir pati turtuolė per daug nesidžiaugia savo darbu.

„Noriu mokytis, pavargau nuo tokio gyvenimo“, – skundžiasi I. R. James socialiniame tinklalapyje „Twitter“. Pažymėtina, kad ji iš tiesų gyvena aktyviai, nuolat važinėja – tai ji Dubajuje, tai Los Andžele, tai Romoje, tai Paryžiuje. Nuotraukose, kurias ji talpina tinklalapyje, mergina dažnai nufotografuota vakarėliuose su savo tatuiruotu vaikinu.

I. R. James nevengia pasipuikuoti savo turtais. Pavyzdžiui, vienoje nuotraukoje „Twitter“ – deganti 10 svarų (40 Lt) kupiūra, o viename įraše ji pasakoja, kaip nori padovanoti tėvui su gimtadieniu brangią dovaną.

„Turiu septynias dienas rasti tėčiui geresnę dovaną už sesers – ji nupirko jam „Bentley“ automobilį“, – rašė turtuolė.

Jos sesuo Fawn gyvena kukliau – ji yra nekilnojamojo turto agentūros „Soho Estates“ direktorė, užsiima labdara. Seserys gavo didžiulį palikimą, kai 2008 m. būdamas 82 m. mirė jų senelis.

Milijardierius pradėjo verslą 1958 m., tada jis atidarė naktinį striptizo klubą „Raymond Revuebar“, paskui ėmė leisti erotinius žurnalus „Razzle“, „Men Only“, „Mayfair“. Vėliau jį praminė Soho karaliumi, nes jis supirko du trečdalius nekilnojamojo turto prekybos ir pramogų rajone – Londono Soho rajone. Dešimtą praėjusio amžiaus dešimtmetį jis perdavė verslą dukteriai Debby (anūkių motinai), bet ji greitai mirė perdozavusi narkotikų, ir pinigai atiteko jaunosioms paveldėtojoms.

Senelio dėka Fawn ir India Rose atsidūrė 265-oje turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių sąraše, rašo „The Sunday Times“. Joms nusileidžia netgi karalienė Elžbieta, pastaroji užima 268-ą vietą.

Primename, kad pirmoje sąrašo vietoje – Ališeras Usmanovas, didžiausias Londono futbolo klubo „Arsenal“ akcininkas. Jo turtas – 52,8 mlrd. skaičiuojant litais.