1) J. F. Kennedy buvo tiesiog apsėstas savo svorio, tad visur su savimi veždavosi svarstykles.

2) 35-asis JAV prezidentas buvo tikras Džeimso Bondo fanatikas („Iš Rusijos su meile“ buvo viena iš dešimtiems jo mylimiausių knygų). Jis ir pats išbandė rašytojo duoną – rašė apie valdžios perversmo planus, kuriuos rengė viceprezidentas Lyndonas Johnsonas.

3) J. F. Kennedy buvo pirmasis JAV prezidentas, per inauguracijos pokylį šokdinęs juodaodes moteris.

4) Prezidentas desperatiškai stengėsi pramokti prancūzų kalbos (jo žmona šia kalba kalbėjo puikiai). Pagalbos prašė ir savo dukters Caroline mokytojos.

5) Viena J.F.Kennedy koja buvo trumpesnė, todėl prezidentą nuolat vargino bėdos su nugara.

6) Prieš nurodydamas uždrausti prekių iš Kubos importą, prezidentas įsigijo 1 200 aukščiausios kokybės cigarų.

7) J.F.Kennedy su mirtimi galynėjosi net keturis kartus: 1947 metais, kai sunkiai susirgo viešėdamas Anglijoje, 1951 metais, kai susirgo karštine Japonijoje, 1954 metais po nugaros operacijos ir 1963 metų lapkričio 22 dieną Dalase (kova buvo pralaimėta).

8) Paskambinęs į Holivudą, prezidentas užsisakė filmą. Ir ne šiaip filmą, o juostą, atskleidusią taikos ir karinių veiksmų šalininkų įtemptus santykius jo paties administracijoje. Juosta „Seven Days in May“ (7 gegužės dienos), kurioje vaidino Kirkas Douglasas ir Burtas Lancasteris, buvo paremta 1962 metų to paties pavadinimo romanu apie JAV kariuomenės jungtinio štabo sąmokslą nušalinti prezidentą, rėmusį branduolinio nusiginklavimo sutartį. „Jis norėjo pažadinti žmonių sąmoningumą, kokių kiltų problemų, jeigu generolai taptų nebevaldomi“, - teigia istorikas Arthuras Schlesingeris. Norėdamas, kad filmas kuo skubiau pasirodytų kino ekranuose, prezidentas leido filmuoti Hajaniso uoste ir netgi Baltuosiuose rūmuose.

9) 1963 metų rugsėjo 24-osios Branduolinių bandymų draudimo sutarties pasirašymui prezidentui prireikė 16 rašiklių.

10) Į J. F. Kennedy gyvybę iki įvykių Dalase bandyta kėsintis mažiausiai keturis kartus. Paskutinis bandymas vyko iki tragedijos Dalase likus mažiau nei mėnesiui, kai į pensiją išėjęs pašto darbuotojas automobiliu, kuriame buvo gausu dinamito, sekė prezidentą nuo pat Hajaniso iki Palm Bičo. „Brolau, jie galėjo mane pričiupti Palm Biče. Nėra būdų sustabdyti tuos, kurie nori mane nužudyti“, - slaptosioms tarnyboms iš karto po įvykių sakė prezidentas. Apie tai knygoje „JFK's Last Hundred Days“ (Paskutinės 100 JFK dienų) rašo Thurstonas Clarke. Dar du pasikėsinimai nužudyti – vienas Čikagoje, vienas Tampoje – buvo demaskuoti iki 1963 metų lapkričio 22 dienos likus vos kelioms savaitėms.

11) Visą savo 100 tūkst. dolerių metinį atlyginimą J.F.Kenndy atiduodavo labdarai.

12) Ant savo darbo stalo Ovaliajame kabinete padėtus dokumentus prezidentas prispausdavo kokoso kevalu, ant kurio buvo išraižęs PT-109 pagalbos žinutę, kai Antrojo pasaulinio karo metais buvo įstrigęs Ramiojo vandenyno pietinėje dalyje.

13) 53 proc. amerikiečių arba 90 mln. žmonių teigia lieję ašaras per tas keturias dienas tarp prezidento mirties ir laidotuvių.

14) J. F. Kennedy buvo vienintelis JAV prezidentas, kurio močiutė gyveno ilgiau nei jis pats.