„Prieš kurį laiką buvau Prezidentui pažadėjęs, kad padėsiu jam, jeigu jis nuspręs dalyvauti rinkimuose. Tai dariau savanoriškai, iš širdies, nuoširdžiai tikėdamas verte Lietuvai. Ši pagalba yra mano pilietiškumo išraiška.

Šį vakarą susilaukiau sveikinimų sugrįžus, klausimų kokias pareigas užimsiu ir pan. Atsakymas labai paprastas: ši rinkiminė kampanija buvo mano paskutinis šokis politikoje.

Vienu ar kitu kampu politikoje dalyvavau nuo 16 metų. Taigi bendra ir labai maloni patirtis truko daugiau nei 20 metų... Prasidėjo viskas nuo prezidentavimo mokyklai, mokinių parlamento ir t.t. Tačiau lipant kiekvienu laipteliu aukštyn jutau, kad man norisi ir kažko daugiau. Ir jau keletą metų artėjau prie savo vizijos įgyvendinimo – darbo versle. Atėjo toks gyvenimo etapas, kai norisi ne tik investuoti, bet ir aktyviai dalyvauti versle organizuojant ir kuriant. Ir neapsakomai džiaugiuosi, kad šioje kūryboje dalyvausiu kartu su savo šeima“, - savo feisbuko paskyroje pranešė P. Mačiulis.

Anot jo, šiandien negalintis pasakyti, ar nedalyvaus politikoje ateityje?

„Niekada negali žinoti, kokia bus ateitis, tačiau jau dabar jaučiu, kad pagrindinis resursas, kurio ribotumas trukdo užsiimti įvairiomis veiklomis yra laikas. Bet pažadu stengtis prisidėti prie to, kad jauni žmonės (tokie kaip kažkada aš buvau mokykloje ir universitete) norėtų ir matytų prasmę dirbti ir augti politikoje. Tikiu jaunų žmonių galia keisti pasaulį“, - rašė P. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją