Prisiminė Grybauskaitės kampaniją

M. Baltrukevičius prisiminė D. Grybauskaitės pasirinktą perrinkimo strategiją. Bent jau komunikacija socialiniuose tinkluose absoliučiai nenurodė, kad šalyje vyksta prezidento rinkimai, sakė jis.

„Formaliai buvo rinkimų štabas, jis turėjo vadovą. Bet apskritai galime sakyti, kad jokia rinkimų kampanija net ir nevyko. Realiai jau ir tais laikais, 2014 metais, socialinių tinklų paskyra gali būti geras rinkimų kampanijos veidrodis.

Mano labai mėgstamas pavyzdys yra D. Grybauskaitės feisbuko įrašas, likus maždaug savaitei iki pirmojo rinkimų turo, kad po prezidentūros kiemą vaikščiojo dančiasnapiai. 

Visgi Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) profesorius, politologas Lauras Bielinis teigė, jog šalies vadovui siekti perrinkimo sunkiau nei kitiems politikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)