„Gerai, kad karo Europoje metu toliau bus tęsiamas provakarietiškas paramos Ukrainai ir Lietuvos apginamumo didinimo kursas“, – „Delfi“ perduodame komentare teigė G. Landsbergis.

Jis padėkojo ir antrame prezidento rinkimų ture pralaimėjusiai I. Šimonytei. G. Landsbergis kartu teigė, jog geras pirmojo prezidento rinkimų turo rezultatas, jo nuomone, galėtų reikšti, kad I. Šimonytė galėtų vesti TS–LKD sąrašą Seimo rinkimuose.

„Dėkoju I. Šimonytei už gerą pasirodymą rinkimuose, kampanijos ir debatų metu demonstruotą aukštą politinę kultūrą bei europietiškos politikos standartą ir svarbiausia, suteiktą galimybę Lietuvai antrame ture rinktis iš abiejų provakarietiškų kandidatų.

Pirmo turo rezultatas užtikrino reikšmingą rinkėjų pasitikėjimą partijos kandidatei Ingridai. Asmeniškai esu įsitikinęs, kad Ingrida Šimonytė galėtų puikiai vesti partijos Seimo rinkimų sąrašą ir tęsti svarbius vyriausybės darbus“, – tikino TS–LKD vadovas.

Todėl G. Landsbergis partijai siūlys jau kitą savaitę pradėti dėl to diskusijas.

Kol kas Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenys rodo triuškinančią G. Nausėdos pergalę visose šalies savivaldybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)