Pareigos dažnai žmonėms uždeda karūną uždeda, prezidento poste ši rizika ypač didelė. Paklaustas, kaip mano, kaip jam seksis su tuo tvarkytis, D. Žalimas tvirtino, kad tikrai žino receptą, kaip nesusirgti žvaigždžių liga.

„Visų pirma, reikia nesusirgti savęs garbinimo liga ir nepriimti į darbą krūvos pataikūnų. Čia yra svarbiausia. Kalbant apie patarėjus, man žmogus, kuris mane kritikuoja, yra žymiai vertingesnis nei tas, kuris pataikauja, o gyvenime būna visokių. Bet man susirgti šitą žvaigždžių liga arba užsidėti karūną tikrai negresia, nes jūs mane prisimenate, buvau ne taip jau ir žemoje pozicijoje, ketvirtas protokoline prasme Lietuvoje, Konstitucinio Teismo pirmininkas. Ar aš turėjau kažkokią karūną – visada būdavau atviras, visada aiškindavau savo sprendimus, eidavau į laidas, kartais gaudavau už tai velnių, kai per daug aktyviai aiškindavau KT nutarimus“, – teigė D. Žalimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)