Beje, čia įžvelgtinas ir paradoksas: anot sociologo Vlado Gaidžio, aiškiai demonstruodamas norą siekti dėmesio ar pareigų, ne itin ambicingo politiko įvaizdį kūręs A. Anušauskas rizikuotų netekti gyventojų palankumo.

Buvęs krašto apsaugos ministras A. Anušauskas ilgą laiką buvo palankiausiai vertinamas Vyriausybės narys, kurio populiarumas bent jau dalinai sietas su aplinkybėmis – karu Ukrainoje ir tuo, kad gynybos temos atsidūrė dėmesio centre. Buvo svarstymų, kad gerai vertinamas A. Anušauskas galėtų atstovauti partijai prezidento rinkimuose ar būti išrinktas naujuoju konservatorių lyderiu po to, kai baigsis dabartinio pirmininko Gabrieliaus Landsbergio kadencija.

O ko vertėtų politikui imtis dabar? Kaip jo patraukimas paveiks konservatorių partijos reitingus? Ar naujai paskirtas krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas turi potencialo pelnyti tokį gyventojų pasitikėjimą, kokį turėjo A. Anušauskas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)