„Mes esame antrame ture, mes laimėsime antrąjį turą“, – štabe esantiems bendražygiams sakė A. Zuokas, o šie žodžiai buvo palydėti gausiais plojimais.

Kaip žurnalistams komentavo politikas, jis yra tikras, kad antrame rinkimų ture susikaus su konservatoriumi V. Benkunsku ir laimės.

„Mano rinkėjai eina balsuoti jau trečią kartą, dėl to aš esu antrame ture. Jie yra aktyvūs, jie nori pokyčių. Taip pat neabejoju, kad dalis tų rinkėjų, kurie šiandien turėjo tarp savo partijos kandidato, parems mano kandidatūrą ir tikrai Vilniuje nebus meras konservatorius“, – sakė A. Zuokas.

Jis teigė užėjęs pasisveikinti į Laisvės partijos bei Liberalų sąjūdžio štabus. Beje, liberalų kandidatei Eglei Radvilei A. Zuokas negailėjo gerų žodžių.

„Su ja susitiksime kitą savaitę, kalbėsime apie bendrumą, turėjau aplankyti kaimynus. Neskubinkime įvykių, dar rezultatų neturime, bet Eglė Radvilė man šioje rinkimų kampanijoje yra atradimas, ji tikrai man yra padariusi gerą įspūdį, plius turi tam tikras žinias bei kompetencijas, kurių reikia Vilniaus miestui, ir bendrai – esame liberalai, tai ir turime kartu dirbti“, – komentavo A. Zuokas.

Visgi politikas neatskleidė, ar kviečia E. Radvilę į savo komandą.

„Aš tai nesakau. Sakau, kad vertinu ir dėl to nuvažiavau, pasveikinau, gražiai pabendravome, kitą savaitę turėsime diskusijas“, – sakė A. Zuokas.

Buvęs meras įsitikinęs savo pergale.

„Ką bedarytų, Vilniaus mieste konservatorių mero nebus“, – akcentavo jis.

„Konservatoriai taip pat turi savo lubas ir jie žino, kad jos yra gana žemos – tikrai žemesnės nei čia (A. Zuoko štabe – aut. p.)“, – paaiškino A. Zuokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)