„Penktadienį pasijaučiau blogai. Kentėjau, tepiau viską, o jau penktadienį nepaėjau. Bet iki tol irgi negalėjau eiti“, – sako V. Šustauskas.

Delfi primena, kad 2021 metų rudenį V. Šustauskas patyrė infarktą. Jis buvo skubiai nuvežtas į Kauno klinikas, kur jam buvo atlikta kraujagyslės stentavimo operacija. V. Šustauskas tada medikams pažadėjo labiau saugoti savo sveikatą ir neberūkyti.

Kauno savivaldybei vadovavęs ir miestui Seime atstovavęs V. Šustauskas negarsėjo itin sveiku gyvenimo būdu. Jis mėgo traukti dūmą, nelikdavo abejingas svaigiesiems gėrimams.

Po išgyvento infarkto V. Šustauskas žadėjo mesti rūkyti. „Kartą buvau jau metęs, nerūkiau gal kokius metus. Man tai nėra sunku padaryti, pasakiau sau, jog daugiau nerūkysiu ir viskas. Paskui kažkas įvyko, berods dalyvauti rinkimuose neleido ir užstato negrąžino, susinervavau ir vėl pradėjau rūkyti. Dabar jau neberūkysiu, pasaugosiu sveikatą“, – tuomet kalbėjo V. Šustauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)