„Pirminiais duomenimis, orlaivyje buvo 179 keleiviai ir 6 įgulos nariai, lėktuvo įgula oro uosto tarnyboms pranešė, kad niekas nenukentėjo ir orlaivis savo eiga nuriedėjo į stovėjimo aikštelę perone, kur keleiviai buvo išlaipinti. Įvykio aplinkybės ir priežastys tiriamos“, – feisbuke rašė oro uosto atstovai.

Vilniaus oro uoste nuo tako nuslydo keleivinis lėktuvas.

Teigiama, kad tam, kad būtų įvertintas incidento poveikis kilimo – tūpimo tako įrangai – šiuo metu vyksta patikros, todėl oro uostas uždaromas visiems skrydžiams iki 17:40 valandos.

Kiek vėliau oro uostas atnaujino informaciją ir pranešė, kad Vilniaus oro uosto kilimo – tūpimo takas po įvykusio incidento atidaromas veiklai nuo 17.00 val. ir skrydžiai toliau vyks įprastai.

Kaip skelbiama, grįžtantys skrydžiai nukreipti į Kauno ir Palangos oro uostus.

Vilniaus oro uoste nuo tako nuslydo keleivinis lėktuvas.

„Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos ir atsiprašome visų šio skrydžio keleivių dėl nepatogumų. Skrydžių saugumas – mūsų didžiausias prioritetas, todėl po šio įvykio nedelsiant pradėjome tyrimą norėdami išsiaškinti, dėl kokių priežasčių lėktuvas nuslydo nuo nusileidimo tako. Tyrimo metu „Avion Express“ visapusiškai bendradarbiaus su visomis susijusiomis institucijomis. Džiaugiamės, kad lėktuvu skridę 179 keleiviai ir 6 įgulos nariai yra sveiki ir nepatyrė jokių sužalojimų“, – sako Rolanda Lipnevičiūtė, „Avion Express“ komunikacijos vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)