Hamas teroristinei grupuotei pradèjus teroristines atakas, įsiveržiant į Izraelio teritoriją bei apšaudant Izraelį raketomis, rekomenduojame būti budriems, sekti oficialią Izraelio institucijų informaciją ir laikytis vietos valdžios institucijų nurodymų – saugumo situacija gali kisti labai greitai. Taip pat rekomenduojame būti budriems ir šiuo metu esantiems Palestinoje“, – rašoma ministerijos pranešime.

Esančių įvykių vietoje ar ketinančių ten vykti piliečių prašoma pranešti apie tai specialioje formoje.

„Jei šiuo metu esate Izraelyje arba Palestinoje ar ketinate ten keliauti, prašome nedelsiant užsiregistruoti adresu https://keliauk.urm.lt/keliones-registracijos-forma, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti dėl konsulinės pagalbos.

Taip pat primename, kad Lietuvos piliečiai dėl konsulinės informacijos gali kreiptis visą parą veikiančiu Užsienio reikalų ministerijos telefonu +370 5 236 2444 arba el. paštu pilieciai@urm.lt“, – skelbia URM.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją