„Tai nėra tikslas. Jeigu mes žiūrėsime, kad į Seimą ateitų žmonės, kurie nori pasitarnauti paprastam žmogui, tada aišku, mes dalyvausime šitos koalicijos formavime“, – žurnalistams antradienį sakė V. Tomaševskis, atėjęs balsuoti iš anksto į Vilniaus rajono savivaldybę.

„Jeigu daugumą gaus tie, kurie valdė mūsų šalį 30 metų ir negalvojo apie paprastą žmogų, tai mums ten nėra, ką veikti“, – teigė jis.

V. Tomaševskis taip pat nenurodė, kiek mandatų Seime tikisi gauti per rinkimus.

„Tai žinote, mes planuojame, o rinkėjai balsuoja, – tad mes tokių planų neturime, – tvirtino LLRA-KŠS lyderis.

Kita vertus, jis tvirtino, kad partija turi „stiprų palaikymą“, sprendžiant iš susitikimų su rinkėjais seniūnijoje ir rajonuose.

„Jiems labai mūsų programa patinka, mūsų veiksmai per pastarąją kadenciją“, – kalbėjo V. Tomaševskis.

Be kita ko, jis tvirtino, kad jo partija yra „išimtis Lietuvos politinėje scenoje“, kuri niekada nebuvo įsivėlusi į korupcinius skandalus.

V. Tomaševskio teigimu, kaip pralaimėjimą jis vertintų, jeigu po rinkimų Seime dirbtų mažiau partijos narių negu dabar. Šiuo metu parlamente yra aštuoni LLRA-KŠS nariai.

Politikas taip pat teigė, kad po Seimo rinkimų nematytų galimybės bendradarbiauti tik su viena partija – konservatorių.

„Kol konservatorių partijai vadovauja Landsbergių klanas, tai mes nematome jokių galimybių aukščiausiame lygyje su jais bendradarbiauti“, – kalbėjo V. Tomaševskis.

V. Tomaševskis taip pat kritiškai atsiliepė apie visuomenininko, laidų vedėjo Andriaus Tapino agitaciją nebalsuoti už LLRA-KŠS.

„Jeigu kalbame apie rinkimų kampaniją, tai jūsų minėtas asmuo nėra politinės kampanijos dalyvis – mes neturime, apie ką kalbėti“, – sakė LLRA-KŠS lyderis.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną, pirmadienį-ketvirtadienį vyksta balsavimas iš anksto.