Visuomenininkas, „Laisvės TV“ įkūrėjas ir akcijos „Skaidrinam“ iniciatorius A. Tapinas stebėjosi parlamentarų nuostaba, kai ši akcija pasiekė Seimą.

„Ką, jie visi įsivaizdavo, kad mes neateisime į parlamentą pasižiūrėti tų čekių? Tuo labiau, kad tai, kas jau yra paviešinta, yra tik pradžia, nedidelė dalis, vienas pjūvis. Ir jis, mano galva, galėtų būti labai aiškiai įvertintas Seimo Etikos ir procedūrų komisijos.

Mes kalbame apie brangius daiktus, kuriuos Seimo nariai potencialiai pasiliks sau už mokesčių mokėtojų pinigus“, – savo poziciją Delfi laidoje „Iš esmės“ dėstė visuomenininkas A. Tapinas.

A. Tapinas laidoje taip pat įvardijo, kokius kitus Seimo išlaidų pjūvius pateiks.

„Mes tikrai skaičiuosime dar kitus pjūvius. Pavyzdžiui, apskritai, kiek per kadenciją buvo nusipirkta telefonų, kompiuterių ir įrangos. Neabejoju, kad čia pamatysime įdomių dalykų, kai Seimo nariams reikės pasiaiškinti. Yra ir kiti pjūviai, bet dokumentų yra tūkstančiai <...>“, – kalbėjo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)