Rengti tūkstantiniai mitingai, paskutinę minutę priimtas sprendimas trauktis, išsaugoti postai ir parlamento priimti sprendimai parlamentarui slapstantis užsienyje, tai tik kelios detalės iš Seimo apkaltų. 

Linas Karalius, Aleksandras Sacharukas ir netikėtas rezultatas


2010 metų sausį Tautos prisikėlimo partijos (TTP) frakcija iškėlė viešą klausimą dėl frakcijos „Viena Lietuva“ seniūno Aleksandro Sacharuko sąmoningą elgesį klastojant balsus, iš karto užsiminta apie apkaltą. Tokie veiksmai, TPP frakcijos įsitikinimu, buvo pagrindas inicijuoti A. Sacharukui apkaltos procesą.

Tada buvo atkreipiamas dėmesys į tai, kad Seimo frakcijos „Viena Lietuva“ narys Linas Karalius nedalyvavo 2010 metų sausio 19 d. vykusiuose Seimo posėdžiuose, nes, kaip nurodė tuomečiai neoficialūs duomenys, keliavo po Aziją.

Tačiau pasinaudodamas L. Karaliaus elektronine balsavimo kortele, pasak liudininkų, posėdžiuose registravosi ir net tris kartus už pateiktus svarstomų įstatymų ar siūlymų projektus balsavo A. Sacharukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)