Patenkinti ne visi

Delfi kalbinti LSDP skyrių pirmininkai V. Blinkevičiūtės sprendimo nekandidatuoti prezidento rinkimuose nekritikavo. Tačiau kai kurie vis dėlto užsiminė, kad nuomonių šiuo klausimu yra įvairių.

„Vienareikšmiškos nuomonės kaip ir neturime. Demokratija pas mus ir skyriuose – yra įvairių nuomonių“, – paklaustas apie nuotaikas po LSDP vadovybės sprendimo, Delfi sakė LSDP Elektrėnų skyriaus pirmininkas Rimantas Baravykas.

„Matome argumentus už ir prieš. Kaip pasakyti – girdime tuos argumentus, yra tų argumentų, kodėl šiuose rinkimuose tai yra geriausiai partijai. O kad vienareikšmiškai visi būtų patenkinti, tai tikrai ne. Bet visi supranta, kad kažkokio kompromiso reikia ieškoti“, – kalbėjo jis.

Anot skyriaus pirmininko, tai, kad partija tikisi gerai pasirodyti EP ir Seimo rinkimuose, rodo, kad LSDP ambicijų netrūksta, o apie būsimą V. Blinkevičiūtės sprendimą prabilęs G. Kirkilas tiesiog buria iš kavos tirščių.

„Nei pati Vilija kol kas nepasakė tokios minties, nei kažkur ji nuskambėjo. Atvirkščiai – buvo pasakyta, kada Vilija ves mus į kitus rinkimus, bet į šiuos ji neves. O kaip bus... Pas mus demokratija – yra atitinkami organai, kurie susirenka ir sprendžia“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)