„Įvyko toks įdomus momentas. Kadangi Dauningo gatvė atrodo šiek tiek kitaip nuotraukose, nei vietoje. Man einant link įėjimo mergina stovėjo prie tvoros, o aš kaip empatiškas žmogus, žinoma, nusprendžiau, kad turiu prieiti kažkur ten, kur ji stovi. Kadangi premjeras dar nebuvo išėjęs pro duris, tai aš tas duris praėjau“, – juokėsi I. Šimonytė.

Premjerė sakė labai greitai supratusi, kad „kažkas yra ne taip“.

„Kaip tik tuo metu, kai buvau žingsniuką praėjusi nuo praėjimo, premjeras išeidinėjo iš savo rezidencijos. Ir aš tada pakėliau akis ir pamačiau, kad čia yra 10 numeriu pažymėtas namas“, – pasakojo Vyriausybės vadovė.

„Kam nepasitaiko, man visko pasitaiko, tai tokia truputėlį kurioziška situacija. Bet pasijuokėm dviese ir tiek“, – žurnalistams sakė I. Šimonytė.


Jungtinės Karalystės vyriausybės vadovas savo kolegę iš Lietuvos priėmė prieš antradienį planuojamą oficialų susitikimą.

Kaip skelbia britų žiniasklaida, pro duris pasirodžius B. Johnsonui, I. Šimonytė net krūptelėjo iš netikėtumo ir skėstelėjo rankomis.

Priešingu atveju pro reikiamas duris ji būtų tiesiog praėjusi. Laimei, pro duris pasirodė pats B. Johnsonas ir plačia šypsena pasveikino Lietuvos ministrę pirmininkę, kuri jam atsakė tuo pačiu.

I. Šimonytė Jungtinėje Karalystėje aptarė šalies pasirengimą stiprinti Baltijos šalių gynybą, regione tvyrant įtampai dėl Rusijos veiksmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)