Seimo kavinėje pirmadienį apsilankęs Delfi fotografas užfiksavo ir patiekalų kainas. Štai, šaltųjų patiekalų kainos svyruoja tarp 1,50 ir 4 eurų, sriubos kainuoja iki 1,50, karšti patiekalai – nuo 4,50 iki 6 eurų. Dienos pietų komplekso kaina – 6 eurai.

Valgykla Seime pradėjo darbą

Siekiant pritraukti naują maisto tiekėją, kanceliarija skelbė konkursus, tačiau nesėkmingai – ankstesniuose viešuosiuose pirkimuose nedalyvavo nė viena bendrovė.

Viliantis pritraukti daugiau potencialių tiekėjų, Seimo valdyba nusprendė parlamento rūmų maitinimo vietose suteikti galimybę maitinimo paslaugas teikiančioms įmonėms prekiauti silpnaisiais alkoholiniais gėrimais, kurių stiprumas neviršija 15 procentų.

Visgi, pirmadienį Seimo kavinėje alkoholinių gėrimų dar nebuvo.

Iš viso konkurse dalyvavo 6 tiekėjai. Su pirkimą laimėjusiu tiekėju buvo pasirašyta 12 mėn. trukmės sutartis su galimybe ją pratęsti ne daugiau kaip du kartus po 12 mėnesių.

Primename, kad kad vasarą parlamentą aptarnavusiai maitinimo bendrovei nutraukus nuomos sutartį, Seimo rūmuose neliko paskutinės valgyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)