„J. Ruolia dirbdamas žmonių labui negailėjo energijos – savo žiniomis noriai dalijosi tiek su medikais, tiek su plačiąja visuomene. Jo indėlis į medicinos pažangą Lietuvoje nebus pamirštas. J. Ruolia savo darbais ir nuopelnais Lietuvai ne kartą įrodė esąs gražiausių žmogiškųjų ir profesinių savybių pavyzdys“, – rašoma šalies vadovo užuojautoje.

J. Ruolia – fitoterapijos įkūrėjas, užsiėmęs klinikine praktika onkologijos srityje. 2018 m. apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Riterio kryžiumi.

Prezidentas reiškia nuoširdžią užuojautą J. Ruolios artimiesiems, draugams ir bendražygiams.

Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seimo ir savo vardu taip pat reiškia nuoširdžią užuojautą.

„Netekome Lietuvos fitoterapijos pradininko, vaistingųjų augalų žinovo, kurio integracinės onkologijos principai ir saviti receptai daugelį saugojo nuo vėžio pasikartojimo, buvo vertinami ir už šalies ribų. J. Ruolia griovė sveikatos mitus, dosniai dalijo profesionalius patarimus, iš kurių bene svarbiausias jam atrodė – puoselėti meilę artimiesiems, teigiamas mintis ir pozityvius veiksmus. Nuoširdžiai užjaučiu J. Ruolios šeimą, draugus, kolegas ir pacientus“, – sako V. Čmilytė-Nielsen.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)