Paklaustas, ar žino, kada ir kur susitiks su prezidentu, T. V. Raskevičius pabrėžė, jog data ir vieta dar nėra suderinta.

„Kol kas dar detalės nėra suderintos, laukiame iš prezidento rinkimų štabo patvirtinimo, kad tikrai tas susitikimas įvyks. O jau mano socialinių tinklų komentaruose įvairių viešojo maitinimo įmonių savininkai jau rekomenduoja savo vietas, siūlosi tapti ta vieta, kurioje šis legendinis, taip pavadinčiau šį susitikimą, įvyks.

Galbūt su prezidento G. Nausėdos komanda pasirinksime visiems priimtiną vietą“, – LNK žinioms sakė T. V. Raskevičius.

Laisvės partijos atstovas teigė, jog smagiausia šį susitikimą surengti viešoje erdvėje, kur jį galėtų matyti ir daugiau žmonių.

„Manau, kad viešumas visada yra pridėtinė politikų veiklos ypatybė“, – sakė Seimo narys.

Jis juokavo, kad jeigu pokalbis su šalies vadovu G. Nausėda vyks gerai, galbūt bus geriamas ir antras puodelis.

T. V. Raskevičius tikino, jog parašo, kuriuo parėmė G. Nausėdą prezidento rinkimuose, neklastojo, o specialiai tykojo „laimingo“ numerio.

„Sėdėjau prie savo kompiuterio, nuolat atnaujinau naršyklės langą ir pavyko tą numerį užfiksuoti. Labai stebina G. Nausėdos rinkimų štabo samprotavimai apie galimą to parašo tikrinimą kažkokį. Man tada būtų įdomu išgirsti, ar jie tikrina ir kitus laimingus skaičius.

Gitanas Nausėda

Tokie samprotavimai skamba kaip bandymas išsisukti nuo šito pokalbio ir susitikimo. Bet žinote, tai vertinu labai paprastai – dalyvavau konkurse, loterijoje, kurią paskelbė prezidentas.

Įvykdžiau visas sąlygas, turiu ekrano nuotrauką su laimingu numeriu. Ir labai dabar tikiuosi to kvietimo kavai“, – sakė Laisvės partijos atstovas T. V. Raskevičius.

Seimo narys pripažino, jog šiuo „laimingu“ numeriu džiaugiasi, nes pavyko ne iš pirmo karto.

Pasigirdus kritikai, kad taip politikui elgtis nedera, T. V. Raskevičius priminė, jog jo politinė darbotvarkė yra labai aiški ir jis jau kurį laiką siekė su šalies vadovu aptarti civilinės sąjungos klausimus.

„Dėjau visas pastangas, rašiau įvairius laiškus ir kvietimus, siunčiau ir tą pačią picą į Prezidentūrą. Viskas buvo kaip į sieną. Tai aš dabar išnaudojau ir ateityje išnaudosiu visas įmanomas priemones, kad vykdyčiau savo pažadus rinkėjams ir savo įsipareigojimus“, – LNK sakė T. V. Raskevičius.

Visą LNK pokalbį su T. V. Raskevičiumi žiūrėkite čia: