Itin rimta indikacija, liudijančia, jog aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose, tarp politinio elito, prasidėjo procesai, kuriems paaiškinti dar trūksta informacijos, profesorius G. Mažeikis vadina neseniai nuskambėjusią V. Putino kalbą.

Rusijos prezidentas išsakė aiškų požiūrį į Izraelio karą prieš „Hamas“ teroristus, galima sakyti – nubrėžė aiškiais gaires Kremliaus propagandistams. Pasisakydamas V. Putinas pranoko net labiausiai nevykusius karo propagandistus, bandančius kelis ar keliasdešimt kartų išpūsti žuvusių civilių gyventojų skaičių Gazos Ruože.

VDU profesorius G. Mažeikis pastebi, kad niekuo nepagrįstų skaičių minėjimai apie „šimtus tūkstančių žuvusių“ yra ne kas kita, o tik provokacija.

„Tas asmuo, kuris vaidina V. Putiną ir skaito kažkokių provokatorių ant stalo padėtus popierius, praneša visuomenei labai blogus dalykus. Taigi, kai jis pranešė apie šimtus tūkstančių, moteris ir senelius, kruvinus vaikus, Rusijos propaganda jau negali kalbėti kitaip“, – portalui „Delfi“ sakė profesorius G. Mažeikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)