Be to, sėkmingai atakuota degalų gamykla Jurovkoje (Krasnodaro sritis).

Taip pat Ukrainos dronai atakavo taikinius Kursk ir Belgorodo srityse.

Naktį agresorius Ukrainos teritoriją atakavo 20 „Šahed“ dronų. Ukrainiečiai numušė 17.

Praėję dronai smūgiavo Charkivui, yra sužeistų civilių. Po pietų greičiausiai raketomis rusai smūgiavo Prylukams. Tai miestas Kyijivo – Sumų kelyje, tad neatmestina, kad rusai bandys trikdyti Ukrainos pajėgų, esančių Sumų apylinkėse, logistiką.

Luhansko kryptis

Kupjanskas. Agresorius nemažina apsukų ir toliau bando laužti ukrainiečių gynybą prie Synkivkos, Kyslivkos – Tabaivkos ir Berestovės – Stelmahivkos. Atakų fiksuojama daugiau. Tiesa, kaip ir anksčiau, pavyzdžiui, Avdijivkos atveju, ataka nelygu atakai – jų intensyvumas gali būti skirtingas.

Lymanas. Sektoriuje taip pat mūšiai intensyvėja, rusai bando prasimušti per ukrainiečių gynybą aplink Makijivką (šiaurinis flangas), Jampolivką (centras) ir pietinio flango miškuose. Ukrainos gynėjai išlaiko pozicijas.

Karas Ukrainoje

Syverskas. Sunkios kautynės vyksta visoje kontaktinėje linijoje, situacija Veselės ir Rozdolivkos ruožuose (čia puola vakar minėti 106-osios oro desanto divizijos vienetai) ypač sunki, aktyvios kautynės už pozicijas „niekieno“ teritorijoje.

Donecko kryptis

Časiv Jaras. Tęsiasi kautynės visoje kontaktinėje linijoje, agresorius ir toliau daugiau pastangų rodo pietiniame flange. Ukrainos pajėgos išlaiko pozicijas, kontratakuoja.

Pokrovskas – Vuhledaras. Šiaurinis flangas. Agresoriui pavyko nežymiai pasigerinti savo pozicijas Novoaleksandrivkos prieigose, visoje kontaktinėje linijoje vyksta sunkūs mūšiai.

Centras. Rusai pasistūmėjo link Jasnobrododivkos. Todėl ir taip sudėtinga gynėjų padėtis Netailovėje dar labiau pablogėjo. Taip pat okupantai pajudėjo į pietus nuo Pervomaiskės. Neatmestina, dėl to Nevelskės gynėjams gali tekti atsitraukti į naują gynybos ruožą.

Pietinis flangas. Tęsiasi intensyvūs susidūrimai, labai karšta yra Krasnohorivkoje.

Zaporižios kryptis

Kontaktinė linija prie Staromajorskės banguoja. Rusai bando vystyti taktinę sėkmę, bet ukrainiečiai kontratakuoja. Robotynės pleište snukiadaužis tęsiasi. Ukrainos vienetai atakuoja prie Verbovės.

Pietų kryptis – be pakitimų.