Vieni į butpinigių skandalą pakliuvusį Lietuvos kariuomenės vadą generolą V. Rupšį smerkia, sako, kad nedera iš sūnaus nuomotis butą, kad tai neetiška, kiti nemato jokios problemos, nes žalos valstybei nepadaryta, dar kiti kariuomenės vadą ragina traukti iš užimamų pareigų, tokių balsų yra ir pozicijoje, ir opozicijoje.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas DELFI TV laidoje „Iš esmės“ patikino, kad Lietuvos kariuomenės vadu pasitiki.

„Tas kilęs dėmesys ir ažiotažas yra demokratinės visuomenės bruožas. Mano požiūriu, taip, klaida padaryta, viešų ir privačių interesų susikirtimo regimybė tikrai yra, žala tikrai nepadaryta, klaida turi būti išmokta, turime susitvarkyti sistemą. Matyt, Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas giliau žvilgtels ir į butpinigių problematiką, čia laukiame Krašto apsaugos ministerijos pasiūlymų, ką reikia įstatymiškai tvarkyti, kad mes galėtume išvengti tokių situacijų“, – teigė L. Kasčiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)