• Alkaniausias - premjeras

    Paskutiniai pokylio dalyviai Seimo restoraną paliko tik trečiadienį penktą valandą ryto.

    Po tokių linksmybių susirinkę į posėdį Seimo nariai beveik nesusidomėjo konservatoriaus Arvydo Vidžiūno pateiktomis Civilinio proceso kodekso straipsnių pataisomis.

    Tačiau A.Vidžiūno išvaizda salėje sulaukė gyvo aptarimo. "Visi neblogai atrodome", - replikavo posėdžiui vadovavęs Seimo pirmininko pavaduotojas Gintaras Steponavičius, kai parlamentarai iš Seimo tribūnos einantį A.Vidžiūną palydėjo komplimentais.

    Konservatoriai A.Vidžiūną buvo delegavę dalyvauti Seimo pirmininko Artūro Paulausko iniciatyva surengtame vakarėlyje.

    Kairieji dalyvavo gausiai

    Pokylyje Seimo restorane netrūko ir kairiosios opozicijos atstovų, nors kai kurie iš jų pokylį spėjo paskelbti puota maro metu.

    Todėl valdančiosios daugumos atstovai "Lietuvos rytui" vakar sakė nesitikėję, kad kitų metų šalies biudžetui nepritarę kairieji taip gausiai ateis švęsti liberalų ir socialliberalų pergalės.

    Vakar kairieji atrodė labiausiai neišsimiegoję visame Seime.

    Restorane - nesusipratimai

    Šventės metu kilo nesusipratimų. Banketą užsakęs Seimo vicepirmininkas socialliberalas Artūras Skardžius priekaištavo restorano personalui, jog šis neskuba aptarnauti išalkusių ir ištroškusių Seimo narių.

    "Jos turėjo tik 15 minučių. Suprantama, kad tiek laiko neužteko normaliai pasiruošti, padengti stalų. Bet pavalgėme skaniai", - sakė vienas Seimo vadovų.

    Alkaniausias - premjeras

    Alkaniausias pasirodė besantis premjeras Rolandas Paksas. Dieną papietauti nespėję Seimo nariai prisipažino biudžeto svarstymo metu tiesiog svajoję apie maistą.

    "Kai kavinėje apie septintą valandą pradėjo kepti bandeles ir posėdžių salę pasiekė jų kvapai, atrodė, jog išprotėsime", - įspūdžiais dalijosi parlamentarai.