„Susitikau su L. Volkovu, kad palinkėčiau jam kuo greičiau pasveikti. Tokie bailūs išpuoliai nei pakeis mūsų kryptį, nei sumažins mūsų ryžtą“, – praėjusį penktadienį tviteryje rašė G. Landsbergis ir pasidalijo nuotrauka su prieš savaitę užpultu ir sumuštu Rusijos opozicionieriumi.

Po šiuo įrašu socialiniame tinkle, kuriame G. Landsbergis turi per 110 tūkst. sekėjų, pasipylė kritiški komentarai.

„Tiesiog taip – vienas tvytas su taip vadinamu rusų opozicionieriumi ir jūs praradote tiek daug ukrainiečių“, – rašė vienas G. Landsbergio sekėjas iš Ukrainos.

Delfi kreipėsi komentaro į Užsienio reikalų ministeriją (URM) ir teiravosi, kaip G. Landsbergis vertina tai, kad tviteryje jo nuotrauka su L. Volkovu sulaukė nevienareikšmių vertinimų.

Ministro atstovė spaudai Paulina Levickytė Delfi atsiųstame komentare teigė, jog Valstybės saugumo departamento vertinimas, kad L. Volkovo užpuolimas Vilniuje, tikėtina, yra Rusijos organizuota ir įgyvendinta operacija, yra svarbi informacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)