Tai, kad Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas reguliariai svaidosi viešais grasinimais ir savo laidose rėkauja apie tai, kaip Rusija tuoj nušluos nuo žemės paviršiaus Vakarų šalių sostines – jokia naujiena. Jo laidos – savotiška žanro klasika.

Tad kai springdamas pykčiu V. Solovjovas pasiūlė sunaikinti Baltijos šalis, reaguojant į dronų ataką prieš Pskovo aerodromą, nebuvo nei netikėta, nei originalu.

Reaguodamas į „Telegram“ kanaluose iškart po atakų pasklidusias versijas, kad dronai esą buvo paleisti iš už keliasdešimt kilometrų nuo atakuoto aerodromo esančios Estijos arba Latvijos, V. Solovjovas su sau būdingu isterišku tonu ėmė rėkauti, kad būtina nedelsiant atakuoti šias NATO valstybes – antskrydžiais arba branduoliniais ginklais. Tačiau net ir savo pykčio valandėlėje V. Solovjovas iškėlė ir gerokai aktualesnius klausimus.

„Kas vyksta? Ar mes nežinome iš kur atskrenda, kur gaminami ir kaupiami tie dronai? Jeigu negalime susitvarkyti su tais dronais, kaip mes susitvarkysime su F-16?“, – vilkėdamas Sovietų Sąjungą šlovinantį sportinį kostiumą rankomis skėsčiojo V. Solovjovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)