Tiesa, kadrus iš prezidentės vaikystės paviešino ne šalies vadovės oponentai ar jos paslapčių ieškotojai. Tai padarė pati D. Grybauskaitė. Nuotraukos paviešintos oficialiame prezidentės rinkimų kampanijos puslapyje grybauskaite2014.lt.

Pirmoji nuotrauka – prezidentės pirmoji komunija. „Gimiau 1956 m. kovo 1 d. Vilniuje. Augau kuklioje šeimoje, kuri, kaip ir dauguma to meto šeimų, puoselėjo lietuviškas tradicijas“, - šį kadrą trumpai aprašo D. Grybauskaitė.

Toliau – pirmoji diena Salomėjos Nėries vidurinėje mokykloje. Čia, prezidentės žodžiais, prabėgo gražiausias jos gyvenimo laikotarpis.

Dar vienas kadras – prezidentė su kastuvu. D. Grybauskaitė ne sykį pasakojo, kaip ji sovietmečiu dirbo, pavyzdžiui, gamykloje. O studijų laikais praktiką, kaip pati skelbia, ji atliko statybų aikštelėje.

Po to - jau ne tokie seni kadrai – finansų ministrė D. Grybauskaitė derybose su Europos Sąjunga, su premjero pareigas ėjusiu Algirdu Brazausku.

DELFI primena, jog prezidento rinkimai įvyks gegužės 11 d. Antrasis turas numatomas dviem savaitėmis vėliau, kartu su Europos Parlamento rinkimais.

D. Grybauskaitės internetinis puslapis tapo programišių taikiniu

Antradienį startavęs Prezidento rinkimuose dalyvaujančios Dalios Grybauskaitės interneto tinklalapis tapo programišių taikiniu. 

Praėjus vos valandai nuo tinklalapio veikimo pradžios, puslapis tapo nepasiekiamas daugeliui Lietuvos žmonių. Puslapio programuotojai patvirtino, kad neteisėtais būdais yra bandoma blokuoti svetainės darbą. 

Dalios Grybauskaitės rinkimų štabas dirba, kad svetainės darbo trikdžiai būtų pašalinti.