„Be abejo, naujienos, kad parama stringa Ukrainoje yra sutinkamos blogai. Mes įžengėme į naują etapą, sakyčiau, dabar toks karo trečias raundas. Pirmas raundas buvo, kai tik karas prasidėjo, Rusijai neblogai sekėsi, galima sakyti, kad jį ir laimėjo, priėjo iki Kyjivo, paskui stipriai pralošė antrą raundą, nes Ukraina praėjo kilti į viršų, gavo vis daugiau paramos, žmonės, kurie buvo ištikti šoko, kai prasidėjo karas, po truputį pradėjo planuoti savo gyvenimą, atsirado tikėjimas, kad tik laiko klausimas, kada viskas bus vėl tvarkoje. Buvo toks tikėjimas, kad parama tik didės, nes visada sakėme, kad parama nepakankama. Ir buvo tokia žinutė, kad parama bus, ji didės, tik reikia daugiau laiko. 

Dabar prieš kelis mėnesius įžengėme į trečią raundą ir mes suprantame, kad paramos tokios, kokią gavome, greičiausia nebus, jau nekalbant apie tai, kad ji turėjo didėti. Todėl nuotaikos nėra geros, žmonėms reikia susitaikyti su nauja realybe, reikia suprasti, kad ateitis ir planai, kuriuos žmonės turėjo, vėl turės pasikeisti. Dabar yra toks ėjimas žemyn, kita vertus, jis kažkada pasibaigs, žmonės prisitaikys prie naujos realybės“, – DELFI TV laidoje „Iš esmės“ kalbėjo Kyjive gyvenantis lietuvis verslininkas Adomas Audickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)