Šio talentingo teatro, kino ir televizijos grando gedi visa Lietuva. Todėl ir atsisveikinti su V. Šapranausku žmonės tiek šeštadienį, tiek sekmadienį plaukia iš įvairių šalies kampelių. Pagerbti velionio šeštadienį atėjo teatro, kino, muzikos ir pramogų pasaulio žmonės, kurie turėjo galimybę pažinti V. Šapranauską. Būriais ėjo ir jo nepažįstantys žmonės, talentingą teatralą ir laidų vedėją pamilę per jo darbus.

Teatro scenoje, į kurią V. Šapranauskas svajojo sugrįžti, ir buvo paskutinis ypatingu talentu apdovanoto aktoriaus nusilenkimas. Tik teatro salė skendėjo baltų žiedų ir vainikų jūroje.

Atsisveikinti su V. Šapranausku sekmadienį galima nuo 9 iki 15 val. 12 val. už V. Šapranauską šv. Kryžiaus bažnyčioje bus laikomos šv. Mišios. Urna su V. Šapranausko palaikais išnešama sekmadienį 15 val.

Aktorius bus laidojamas Antakalnio kapinėse Menininkų kalnelyje.

Artimieji prašo gerbėjų, norinčių atsisveikinti su V. Šapranausku, pagerbti aktorių baltu gėlės žiedu ir žvakele.

Gedintieji užtvindė prospektą

Likus porai valandų iki urnos išnešimo, prie Mažojo teatro pradėjo būriuotis žmonės, atėję išlydėti aktoriaus į paskutinę kelionę. Prieš išnešant urną į Antakalnio kapines, su velioniu atsisveikinti susirinko minia žmonių, užtvindžiusių Gedimino prospektą.