Po konferencijos vyks dar didesnis smegenų plovimas

Apžvalgininkas Marius Laurinavičius tvirtino, kad tokią konferenciją galima įvertinti lygiai taip pat, kaip tai buvo daroma ir prieš dvejus metus, ir prieš dešimt metų, nes tai – nieko naujo.

„Net nežinau, kodėl mes Lietuvoje tiek dėmesio skiriame tiems Putino ir jo režimo spektakliams. Tai yra spektakliai skirti šitai apkvailintai tautai, tegul jie juos daro. Suprantu, kad ekspertams verta žiūrėti, bet mūsų visuomenei turėčiau pasakyti, kad turėtų būti visiškai neįdomu, ką jie ten daro“, – teigė M. Laurinavičius.

Jis tvirtino, kad dalis rusų, matyt, taip pat suvokia, kad tai yra spektaklis, tačiau vis tiek elgiasi pagal primestas taisykles. „Kai gyveni konclageryje, elgiesi pagal jo taisykles. Kol dar nori jame gyventi, tie, kas nebenori, labai daug išvažiavo, bet yra daug tokių, kuriems patinka gyventi tame konclageryje, tai jie elgiasi pagal konclagerio taisykles, net jei ką nors ir supranta. Iš tiesų didžiajai daugumai tos šalies žmonių smegenys visiškai išplautos ir jau seniai, tai jie ir dalyvauja, jiems atrodo, kad Putinas išsprendžia kažkokias problemas“, – kalbėjo apžvalgininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)