Tokius vaizdus savo profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ pamatė Lietuvoje viešintis grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris.

Viso to priežastis – „Aerosmith“ vokalisto nuotrauka su prezidente Dalia Grybauskaite. Antradienį Prezidentūroje apsilankęs pasaulinio garso muzikantas „Facebook“ pasidalijo įspūdžiais.

„Garbė susitikti su tokia galinga meilės, supratimo ir politikos jėga D. Grybauskaite. Ji yra dovana Lietuvai“, - susižavėjimu pratryško S. Tyleris.

Reakcijų būta įvairių. Kas gailėjosi nepasidaręs „asmenukės“ su „Aerosmith“ lyderiu, kas jį auklėjo dėl nereikalingo įsitraukimo į Lietuvos prezidento rinkimų kampaniją. Atsirado ir atskira masė žmonių, pradėjusių tarpusavyje aiškintis santykius lietuvių kalba.

Atsirado ir tokių, kurie tvirtino, esą D. Grybauskaitė nepageidaujama Lietuvoje, nes palaiko šalies narystę Europos Sąjungoje.

Kitos nuomonės – blogai, kad prezidentė neturi vyro, blogai, kad S. Tyleris su ja fotografuojasi. Netrūko ir tokių, kurie „Aerosmith“ lyderį vadino narkomanu ir žarstėsi kitais įžeidimais S. Tylerio ir D. Grybauskaitės atžvilgiu.