Kaip Delfi pasakojo vilnietė Ana, prekę ji dar 2021 metų gruodžio mėnesį įsigijo internetinėje parduotuvėje „Sinsay“.

Daiktas buvo nebrangus, atsiėjo 12,99 euro.

„Jis atrodė toks nedidelis, mielas, pūkuotas. Pas mus stovėjo apie metus – buvo puikiai naudojamas, kol nusprendžiau susitvarkyti ir išskalbti jo apvalkalą, o jį nuėmusi radau netikėtą staigmenėlę“, – pasakojo mergina.

Kietoji Anos įsigyto pufo dalis buvo aptraukta tamsiai raudonos spalvos apmušalu, ant kurio buvo pavaizduotas šviesus pjautuvas ir kūjis – vienas iš komunizmo simbolių.

„Pasirodo, visus metus su kūju ir pjautuvu gyvenau. Žinojau, kad daiktas kiniškas, bet negalvojau, kad jis iki tiek kiniškas“, – juokėsi ji.

Internetu pirktas pufas

Ana pasakojo apie tai prasitarusi savo draugėms ir viena iš jų buvo įsigijusi lygiai tokį pat pufą.

Patikrinusi, kas slepiasi po kailiu, ji rado tik raudoną apmušalą be jokių piešinių.

Mergina dėl savo prekės kreipėsi į „Sinsay“ Klientų aptarnavimo skyrių, jo atstovai Anos paprašė atsiųsti gaminio nuotrauką.

„Nusiuntusi nuotrauką sulaukiau atsakymo: Informuosime sandėlį apie šią informaciją, atsiprašome dėl sukeltų nepatogumų, pasistengsime kuo greičiau pašalinti šiuos ženklus nuo mūsų produkcijos. Jei ateityje pastebėtumėte kažką panašaus, prašome tuoj pat mus informuoti“, – pasakojo Ana.

Įmonė vadina gamyklos klaida

Prekės ženklas „Sinsay“ priklauso mažmeninės prekybos įmonei LLP.

Įmonės Spaudos skyriaus atsakyme Delfi teigiama, kad bendrovės atstovai buvo labai nustebinti jiems pateiktų pufo nuotraukų.

„Jose pavaizduotas gaminys labai smarkiai skiriasi nuo tų, dėl kurių buvo sutarta su gamykla priimant pavyzdinius gaminius prieš jų gamybą. „Sinsay“ Dizaino departamento informacija ir turimi dokumentai rodo, kad buvo sutarta, jog pufas turi būti padengtas medžiaga, išmarginta žvaigždėmis. Kompanija nebuvo pritarusi pjautuvo ir kūjo simboliui“, – teigiama bendrovės atsakyme.

Anot LLP atstovų, po Delfi kreipimosi buvo išsiaiškinta ši gamyklos padaryta klaida.

Internetu pirktas pufas

„Mes iškart ėmėmės priemonių ir patikrinome visus mūsų sandėliuose esančius pufus, kad išimtume juos iš prekybos. Be to, ketiname pritaikyti atsakomybę tiekėjui, nes komunistiniai simboliai ant mūsų gaminių yra visiškai nepriimtini“, – teigiama bendrovės atsakyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)