I. Rozova gimė 1958 m. sausio 23 d. Klaipėdoje, mokėsi Klaipėdos 11-oje vidurinėje mokykloje, vėliau – Maskvos valstybiniame Michailo Lomonosovo universitete, Žurnalistikos fakultete.

Ne vienus metus dirbo Rusijoje: buvo Omsko srities Valstybinio televizijos ir radijo komiteto Televizijos muzikos redakcijos vedėja, Kaliningrado srities Valstybinio televizijos ir radijo komiteto Menų programų redakcijos vedėja.

Lietuvai atkūrus nepriklausomybę, laidų vedėja dirbo Klaipėdos radijo stotyse „Laluna“ ir „Raduga“, taip pat dirbo anglų kalbos mokytoja Liudviko Stulpino vidurinėje ir Kuršių vidurinėje mokyklose.

Prie politinės partijos „Rusų aljansas“ I. Rozova prisijungė 2002 metais. Ne vieną kadenciją ėjo tarybos narės pareigas Klaipėdos miesto savivaldybėje, dirbo Klaipėdos apskrities viršininko pavaduotoja, tris kadencijas tautai atstovavo Seime, taip pat dirbo Europos Parlamento nario Valdemaro Tomaševskio padėjėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės