Moteris pasakojo, kad jie yra savivaldybės prašę, jog jų vaikams leistų nors baigti 9-10 kl. Tačiau prieš savaitę direktorė informavo, jog jei nebus 6 vaikų klasėje, negaus finansavimo.

„Aš irgi nesėdžiu ir nelaukiu, jog situaciją kas nors išspręs, parašiau per tinklus, jog mūsų vaikams yra galimybė mokytis pritaikytoje klasėje 9-10 kl., kad tėveliai žinotų, jog gali kreiptis ir registruoti. Nenoriu savo vaiko uždaryti mokytis namuose. Todėl labai yra pikta, jog priima įstatymus o sprendimų nėra. Esu už integravimą, bet tai turi būti daroma palaipsniui“, – aiškino Sandra.

Vilniaus miesto savivaldybės viešųjų ryšių specialistas Gabrielius Grubinskas aiškino, kad priėmimas į Vilniaus savivaldybės pavaldume esančias bendrojo ugdymo mokyklas vyksta centralizuotai, prašymai mokytis teikiami ne pačioms mokykloms, o savivaldybei per tam skirtą elektroninę sistemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)