„Keista, kad mano ir mano dukrelės gyvenimas taip domina mumis „besirūpinančius“ politikus ir visuomenininkus, siekiančius mūsų sąskaita pelnyti populiarumą prieš artėjančius rinkimus. Skaudu ir gaila, kad dėl šių žmonių „rūpesčio“ mes iki šiol negalime gyventi pilnaverčio gyvenimo. Juolab, kad dalis visuomenės iki šiol tiki skleidžiamais pramanais ir įsitraukė į manija virtusį mūsų persekiojimą.

Vėl skleidžiami pramanai, esą mano dukrelė slapta gydoma uždaroje ligoninėje, esą jai nuolatos leidžiami stiprūs vaistai…

Girdėdama šiuos absurdiškus pasakojimus nesiruošiu gintis ar juo labiau teisintis. Dar kartą dėkodama mane parėmusiems žmonėms noriu pasakyti, jog su dukrele gyvename puikiai, džiaugiamės kiekviena diena ir mėgaujamės vasara. Taip pat mokomės, ruošiamės artėjantiems mokslo metams, draugų dėka jau turime visas mokymo priemones“, - rašo L. Stankūnaitė.

Ji tikina sulaukianti ir žurnalistų dėmesio, tačiau asmeninio gyvenimo detalių ji sakosi neketinanti viešinti.

„Labai labai myliu savo vaiką ir tikrai neleisiu, kad dukrelės gyvenimas būtų paverstas nesibaigiančiu realybės šou, iš kurio naudą krautųsi kai kurie politikai ir žurnalistai. Nesu iš tų, kuriems patinka nuolatos šmėžuoti televizorių ekranuose ar mėgautus dėmesiu, visų pirma nesu viešas asmuo, be to pagrindinis mano tikslas – rūpintis dukrele, grąžinti jai tai, kas iš jos buvo atimta.

Visiems linkėdama kuo geriausios likusios vasaros ir nuostabių akimirkų tiesiog noriu nuoširdžiai paprašyti, nustokite tikėti pramainais bei leiskite man ir mano dukrelei gyventi pilnavertį gyvenimą. Tokį, kokį gyvenate visi Jūs“, - savo interneto puslapyje rašo L. Stankūnaitė.

Dukrą per specialią pareigūnų surengtą operaciją ji atgavo gegužės 17 dieną.