Socialdemokratai iki šiol nepaskelbė, ar kels savo kandidatą prezidento rinkimuose, ar juose dalyvaus partijos pirmininkė, europarlamentarė Vilija Blinkevičiūtė. Apie savo sprendimą partija žada informuoti vasarį.

Laidoje „Delfi interviu“ kalbintas R. Duchnevičius leido suprasti, kad tame nieko bloga nemato.

„Man atrodo, kad požiūris yra normalus, nes terminai numato, kad būtent tuo laikotarpiu yra numatyta ir kandidatų registracija. Mes turim konferenciją, konferencija galutinį kandidatą turėtų tvirtinti, tai numato partiniai dokumentai. Tai mes galėtume pasakyti, bet, galbūt, vidinės diskusijos būtų tokios, kad nepatvirtintų vieno ar kito kandidato, gali būti ir tokia versija“, – kalbėjo politikas.

Šeštadienį LSDP turėjo tarybos posėdį. Jo metu, pasak R. Duchnevičiaus, partija galėjo iškelti kandidatą į prezidentus, bet kandidatų esą – ne vienas ir partijos skyriai kelia ne tik V. Blinkevičiūtę.

„Mes dar nesame iki galo išdiskutavę“, – tikino pašnekovas, o taip pat pažymėjo, kad ir V. Blinkevičiūtė yra „apsisprendimo stadijoje“.

Sako, kad kažkas paleido „antį“

„Nieks nesako, kad ji nenori, nes čia yra vėlgi paleista antis ir Lietuvoje kalbama. Kai kurie specialiai formuoja tokią nuomonę, nes tai yra ir interesas“, – kalbėjo R. Duchnevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)