Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) docentas, politologas Ignas Kalpokas teigė, jog LSDP intrigą kuria „ne iš gero gyvenimo“.

„Man atrodo, kad visiems yra akivaizdu, kad intrigos kūrimas yra ne iš gero gyvenimo. Tiesiog neturi, ką jie mums parodyti ši partija. Šiuo atveju tikrai solidumo pačiai politinei organizacijai tai neprideda.

Nes visi konkurentai jau kurį laiką yra aiškūs. O socdemai atrodo tarsi neapsisprendžiantys, besimėtantys. Tie jų pareiškimai irgi yra gana abstraktūs. Dalyvavimas yra labai įvairus, įskaitant paremiant kitą kandidatą ir prisidedant prie jo kampanijos“, – Delfi kalbėjo VDU docentas, politologas I. Kalpokas.

Jis teigė, jog būtent toks scenarijus kuo toliau, tuo labiau tampa vis labiau realistiškas.

VDU docentas svarstė, jog vienintelė ir reali LSDP kandidatė, galinti kažką nuveikti prezidento rinkimuose yra V. Blinkevičiūtė.

„Bet lygiai taip pat visiems akivaizdu, kad jos širdis yra Briuselyje“, – teigė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)