Ketvirtadienį Seime vyko ir V. Landsbergio 90-mečio minėjimas.

„Tikiuosi, kad tai jau paskutinis išmėginimas man, susijęs su ta data. Teko praeiti tam tikrą mažą maratoną. Ačiū Dievui, sveikatos užteko, galima bus vėl normaliai gyventi“, – juokavo V. Landsbergis, kurio gimtadienis buvo praėjusią savaitę.

Profesorius perdavė ir V. Adamkui palinkėjimą.

„Žinoma, aš jam noriu palinkėti paprastai: aišku, visada – sveikatos, ištvermės, geros nuotaikos ir kad jie labai ilgai būtų kartu su ponia Alma“, – sakė V. Landsbergis.

Valdas Adamkus

Premjerė Ingrida Šimonytė, komentuodama žurnalistams įvairias aktualijas, taip pat perdavė sveikinimą prezidentui.

„Sveikatos. Man atrodo, kad labai svarbu ir labai džiugu, kad prezidentas yra su mumis, gali mus dažnai pradžiuginti, kartais sudrausminti ar kartais sugrąžinti diskursą į etikos bei tam tikros vakarietiškos kultūros ribas.

Ta savybė, ta pagalba ekscelencijos prezidento yra labai svarbi ir tikrai labai norėčiau, kad dar daug metų prezidentas Adamkus mums šitą malonumą suteiktų“, – sakė ministrė pirmininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)