Artūras Tepelys
Apie intrigas Kauno miesto politikoje rašantis „Lietuvos rytas“ primena, kad abu skundžiami politikai neseniai perbėgo iš liberalcentristų pas socdemus.

Skunde atkreipiamas dėmesys, kad jiedu yra savivaldybės valdomos bendrovės „Kauno energija” stebėtojų taryboje, o A. Tepelys dar ir dirba šios įmonės padalinyje.

Povilas Mačiulis
Neva skundą VTEK rašė Kauno tarybos narys Povilas Mačiulis, iš visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“. Tačiau po skundu surašytas parašas nė kiek neprimena politiko parašo. Apie „savo“ iniciatyvą sužinojęs P. Mačiulis nustėro it neigė, kad ėmėsi tokio žingsnio. Pasipiktinęs politikas kreipėsi į teisėsaugą prašydamas pradėti ikiteisminį tyrimą dėl dokumentų klastojimo.

A. Garbaravičius įsitikinęs, kad anoniminių skundų pagausėjimas susijęs su politikos naujokų gausa šioje kadencijoje, tačiau klastojimas, anot jo, ypatingai įžūlus, ribas peržengiantis dalykas.
„Tai bandymas sukiršinti žmones, tokie metodai taikomi tik nusikaltėlių pasaulyje”, – dienraščiui A.Garbaravičius sakė manantis, kad jam kerštaujama už prisijungimą prie socialdemokratų.