Izraelyje, Tel Avive gyvenantis ir dirbantis lietuvis chirurgas Tuvia Lazauskas, klausiamas, kokiomis nuotaikomis dabar gyvena izraeliečiai, ar jie jau atsigauna po patirto šoko, neslėpė, kad džiaugsmo dar yra labai mažai.

„Atsigauti po to šoko neįmanoma, nes kiekvieną pranešamos blogos žinios, randa kūnus. Pavyzdžiui, šiandien iš ryto rado senelę, kuri buvo su savo autiste anūke, abi nužudytos. Vakar rado sudegintą ketverių metų vaiko kūnelį, rado nukankintą arabą, felčerį, kurį pagavo hamasninkai, pakabino ant stulpo devynioms valandoms ir liepė žiūrėti, kaip jie žudo žydus. 

Tai čia sunku įsivaizduoti tą siaubą. Mes atsigausime, nėra išeities, bet čia baisiai nuotaikai negera, skauda kiekvieną dieną, pilna kūnų, kurių dar nesugebėjo identifikuoti“, – situaciją Izraelyje DELFI TV laidoje „Iš esmės“ nupasakojo T. Lazauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)