Naujienų portalas „Delfi“ jau nuo 2013 metų organizuoja apdovanojimus, kuriuose prisimena reikšmingus įvykius ir visiems mums svarbius žmones. Jiems yra įteikiamos „Titanų“ statulėlės, kurių kiekviena raidė žymi nominaciją. Šiemet T reiškė tikslą, I – iššūkį, T – tvirtybę, A – atsakomybę, N – nugalėjimą, A – atsidavimą, I – iniciatyvą. Šiais metais statulėlės įteiktos septyniems nominantams.

„Gyvenant neramiais laikais gali būti labai sunku nepasiduoti pesimizmui. Tačiau tarp mūsų yra žmonių, kurie savo darbais primena, kad yra ir kitas kelias – galime ir turime toliau siekti savo tikslų, nebijoti ambicingų svajonių, būti įkvėpimu kitiems ir kasdieniu savo darbu prisidėti prie to, kad mūsų visų ateitis būtų gražesnė, saugesnė ir teisingesnė. Didžiuojamės galėdami tokiems žmonėms įteikti tradicinius „Titanų“ apdovanojimus“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Apdovanojimų ceremonija „Delfi Titanai 2024“

„Titanas“ už tikslą įteiktas „Delfi“ specialiajam korespondentui Tomui Janoniui, kuris nenuilsdamas siekia visos žiniasklaidos tikslo – ginti viešąjį interesą.

Iššūkio „Titanas“ skirtas keliautojui Aurimui Valujavičiui – už didžiausią gyvenimo iššūkį, patekusį į istoriją.

Tvirtybės „Titanas“ įteiktas Arūnui Grimaliui, Klaipėdos rajono Dovilų pagrindinės mokyklos direktoriui – jis skirtas ne tik žmogui, bet ir visai jo vadovaujamai mokyklai, visiems mokyklos pedagogams.

Atsakomybės „Titanas“ atiteko „Delfi“ specialiajam korespondentui Dainiui Sinkevičiui už prisiimtą atsakomybę viešinti skaudžias ir visuomenę sukrėtusias istorijas, už tikslą siekti kaltųjų atsakomybės.

Nugalėjimo „Titanas“ įteiktas Dominikai Banevič, pasaulio breiko čempionei. Pirmiausia jis skirtas už savęs nugalėjimą – už gebėjimą nugalėti baimes, dvejones ir galiausiai kitus.

Atsidavimo „Titanas“ šiemet skirtas Ilmai Skuodienei, Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorei, už atsidavimą darbui, kilniam tikslui, vaikų apsaugai ir jų gerovei.

Iniciatyvos „Titanas“ įteiktas Mariui Jakuliui Jason, verslininkui, investuotojui, filantropui, už iniciatyvą investuoti į Lietuvą ir finansiškai remti Ukrainą.

„Titanų“ laimėtojams įteiktos autorinės menininkės Sigitos Grabliauskaitės kurtos statulėlės.

Iškilmingą „Titanų“ įteikimo ceremoniją kviečiame žiūrėti vasario 11 d. 21 val. per „Delfi TV“ arba naujienų portale „Delfi“. Ją stebėkite čia.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)