Naujienų portalas „Delfi“ jau nuo 2013 metų organizuoja apdovanojimus, kuriuose prisimena reikšmingus įvykius ir visiems mums svarbius žmones. Jiems yra įteikiamos „Titanų“ statulėlės, kurių kiekviena raidė žymi nominaciją. Šiemet T reiškė tikslą, I – iššūkį, T – tvirtybę, A – atsakomybę, N – nugalėjimą, A – atsidavimą, I – iniciatyvą.

Skaitykite daugiau: čia

Prieš pat didžiąją vakaro ceremoniją dalis į renginį atvykusių svečių žengė ir mėlynuoju kilimu, ant kurio drąsiai pozavo ir rodė puikiai išpuoselėtą stilių. Po jo juos džiugino ir žymi scenos žvaigždė.

Tačiau prieš tai fotografams ant kilimo pozavo didžiulė naujienų portalo „Delfi“ komanda – įmonės direktorius Vytautas Benokraitis, vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, vyr. redaktorės pirmasis pavaduotojas Kęstutis Cemnolonskis, teisėsaugos ir teisėtvarkos temomis rašantis Dainius Sinkevičiusbei kiti garsūs žiniasklaidos atstovai.

Šalia jų šmėžavo ir žinomi veidai – tai Ilma Skuodienė, Artūras Zuokas, Liudas Dapkus, Vytautas Juozapaitis, Agnė Bilotaitė, Dominika Banevič ir kiti.

Susirinkusius svečius džiugino renginio režisierės Alginos Bedulskės išpildytas scenarijus. Ji džiaugėsi, kad ši Energetikos ir technikos muziejaus erdvė puikiai tiko visai renginio koncepcijai.

Ant mėlynojo kilimo žengę svečiai: